Любовта и гладът,
притежават света.
Първото идва понякога,
второто на всяка минута.
Както гладният обожава жените
влюбеният, не ги напуска.
Така умират и героите,
да живее алтруизма.
Лошите обичат доброто
стига да го прави друг.
© Станислав Русев Всички права запазени