Любовта ми не искам никой
да претегля на везна, тя не може да се мери
и всеки да определя нейната цена.Купуваш си кариера и печелиш слава,
но не знаеш ли, че с тях не ще се чувстваш по-добре:
"Любовта е безценна и не се продава!"загубил страх от всичко и от всеки.
Не можеш ти да определяш съдбата на човека,
не си тръгнал по вярните пътеки.Колко струва любовта ти
и може ли да я прeтегля?
Нека измеря радостта ти,
тъй велика, тъй ценна.
Колко мислиш ще наддавам
за твойте дни на слава и величие?
Колко пари си пропилял в коварство и безразличие?И сега си правя тази равносметка
за твоето богатство и пародията за щастливия човек.
Как живееш толкова нещастно
и въпреки това се хвалиш, че си роден с късмет?
© Мария Всички права запазени
Не тук...