Засичайки те аз за първи път
отчита взорът-сензор: "Хубавица".
Батерията под метална плът
усилва бърз волтаж към всяка жица.
Очите ти, две лампички - пробиват
в компютъра ми нежно всеки код
и чипове объркани заспиват,
и губя сякаш памет, и анод.
Примигвам плах пред твоята обвивка
пленяваща с дизайна си най-нов,
и грейва електронната усмивка,
и включваш ме към тебе със любов.
Едничък кабел свързвани, но мила
зареждаш с информация и сила.
© Асенчо Грудев Всички права запазени