Мое малко магаренце,
обичам те, знай!
С очите на агънце,
нарисува нашия Рай!
Набрах цветни китки.
Направих венче.
За спомен от мене –
две благодарни ръце.
За нашето детство,
безкрайния смях...
Мое малко магаренце,
целувам те пак!
© Цветето Б. Всички права запазени