Лятото подгъна босите си крака,
те меко потъват в мокрия пясък,
там където вълните целуват брега,
шум от криле… чайка… и крясък.
Сънено слънцето от морето изплува
от себе си леко водата изтръска.
Усмихна се, потопи се отново
и заигра се с блестящите пръски.
Август е магия от златни моменти,
скрити в раковина и миден гердан.
Оставени стъпки по брега на морето.
Песъчинка от вечност. Усмивка и блян.
Тиха въздишка и стон на море.
Аромат на бриз, романтика и мечти.
Нощи, опожарени от звездно небе.
Август, морето, любов…аз и ти….