С ръце, изцапани с бои,
пишеш стихове
върху хартията, която
сама си сътвори.
Въздуха с движенията
на танца си гравираш.
Песента от очите
и устните ти излиза.
Китарата като малко
дете прегръщаш.
Ти си артистка.
Друго не ти е нужно!...
2005 г.
© Радослава Антонова Всички права запазени