В мечтание за мир, утеха,
в майчиния дом се аз прибирам,
него поне не ми отнеха,
тук светлината абсорбирам,
тук усетих родителската ласка,
тук лъчи ме топлиха безспир,
тук безопасно е и без маска,
тук е центърът на целия всемир.
© Георги Всички права запазени