7.03.2009 г., 13:49 ч.

Майка 

  Поезия » Любовна
992 1 8

Майко,

твоето име

за мен е светиня,

ти ме създаде на тази Земя.

Няма любов на света

              като тази,

която единствена

              топли така.

 

От теб получавам

              и обич, и сила,

ти си и мой съдия.

Във мъка и радост

на теб се осланям,

с теб ми е хубав съня.

 

На тебе покланям се

              много смирено,

пред твоята сила и мощ.

Твойто сърце

    тъй нежно и топло,

           струи като

                    огън пламтящ.

© Пепа Райчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??