Вече въздух не ми стига
да прочистя дробовете.
Лоша орис ме настига
и ме тласка в греховете.
Аз от грехове се пазя -
нощем спя на светлината.
Иначе ще се намразя,
щом почувствам си вината.
Искам, Боже, чист да бъда,
щом пред тебе аз застана.
В твойто царство да пребъда,
с името си да остана!
© Никола Апостолов Всички права запазени
Поздрави!