Най-прекрасната дума е мама.
Тя е слънцето в нашите дни.
И ни топли с обич голяма.
И ни пази от всички злини.
Мила мамо, в сърцето си пазя
твоя образ, красив и свещен.
И сега аз пред теб се прекланям.
Благодаря, че те има до мен!
© Ренета Данкова Всички права запазени