предизвикано от Животът е светкавица
преди да те намерят в кошница в реката
и да нарекат Апостола
преди да хукнат ветровете в теб
и да те обсебят
преди животът - тънък и висок
да те изтананика
отричай се
от всяка безтегловност и безсилие
от всичките светкавици по пръстите си
от любовта която разтапя skype
от жълтата ти рокля
ръждясалите есени
от любенето дзверско
се отричай
от Демона във себе си тоже
и от детето си
заченато от Бога
трижди отричай се
от себе си
от себе си
от себе си
и от аватара си дори
Отрече ли се от смъртта?_____Отрекох се!
Отрече ли се от смъртта?_____Отрекох се!
Отрече ли се от смъртта?_____Отрекох се!
© Ангел Всички права запазени
Ена (Елена Гоцева):
mariniki (Магдалена Костадинова):
джуди (Гинка Любенова Косева):