Онзи ден така обикалях улиците,
търсейки житейските пътища .
И пробвах ли пробвах ли дрехи...
маски, ветрила и много шапки...
Обувките ми бяха тесни и големи,
роклята ми беше широка и малка.
Днес реших да изляза боса и гола
и очите ми бяха пътя към душата...
© Надежда Боянова Всички права запазени