Отговор:
Мечтая за теб,
а всъщност мечтая
за мъжа, който да ме обича.
И никого не чакам за вечеря.
И утрото ми е все тъй самотно.
Не излизаш от мислите ми,
но всъщност съм обсебена от спомени
и от един неясен образ,
който аз сама съм си измислила.
Ти си някъде другаде.
Всъщност си в друго измерение.
Далечно и неясно светло бъдеще,
което никога не чакам.
Не ти или казах,
че си счупих огледалото,
което значело 7 години нещастна любов?
Е точно толкова
ми остава до старостта.
Публикувано във:
© Павлина Гатева Всички права запазени
Поздрав и Светли Празници!!!