30.12.2007 г., 8:22 ч.

Мечтата е душата 

  Поезия » Философска
815 1 9
Мечтата е душата

Сам. Вълк единак.
Страшна зима. Сняг.

Ще дочака ли пролетта,
или ще се предаде на студа?

Лято. Ловът обилен.
Вълкът отново силен.

Преял, на слънце лежи,
но във вълчите си мечти,
мечтае за бой, студ и опасен враг,
че това е той - ВЪЛК ЕДИНАК.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??