/на дъщерите ми/
Дойде тук самичка,
малка, желана.
Дарихме се с обич,
нарече ме "мама".
Избра ме сред всички,
значи си ..моя,
тъй както аз съм
завинаги твоя...
Сега си голяма,
умна, красива.
С живота се бориш,
живота стихия.
Днес ди далече....
не толкова моя.
Но аз съм завинаги
тооолкова твоя !!
Все още си моето
малко момиче..=
Все тъй те мечтая!!!
Все тъй те обичам!!!
© Христина Дренска Всички права запазени