13.07.2016 г., 21:29 ч.  

...между 

  Поезия » Друга
422 2 1

 

https://www.youtube.com/watch?v=ppirOHOLdRw

 

...между миналото и утайката
и бъдещето несигурно,
между моряка и русалката
и морето бурно.

Има една кръчма,
точно там някъде по средата,
между затворената врата
и хилядите отворени.

 

Тя "ДжиДжи" се нарича
и в нея всички се познават,
там слънцето никога не наднича,
звездите зад облаци се крият.

Там е всеки самолет неизлетял,
там е всеки кораб потънал.
Там е последната дума на умрял,
там е земният пъкъл.

 

 

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чета,чета не мога да спра!Поздрав за специфичният стил,страхотни творби сте нарисувал!
Предложения
: ??:??