Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Спестявайте си щастие и кътайте.
Събирайте прашинка по прашинка.
Животът е манаф, оре до скъсване.
Сгоди ли те веднъж - върви, че линкай.
Но копелето знае, че е преходно,
затуй се дърви като за последно.
Изпразни ли си злобата, олеква му
в нирваната след пирова победа.
Тогава на момента изпързаляй го.
Със синьо напълни си дробовете.
Граби на сто процента осезаемост,
докато на душата и просветне.
Накурвен, зареден с букетче радости,
очаквай свойта нова гилотина,
щом имаш вазелин за триста гадости -
прави си кефа, като Месалина.
© Гергана Иванова Всички права запазени