Получихме тъпа роля във филма, наречен Живот...
Режисьорът е Господ, Човекът играе идиот!
Сюжетът е познатата история за лицемерие и лъжи,
за отношения между хора и безчувствените кукли на конци.
Но не ви ли омръзнаха тези безкрайни игри?
Да стоите в своите опаковки, затрупани от етикети и цени?
Краят е близо - не остава време да решиш -
Ти ли ще командваш или на Конците ще висиш?!
© Цветина Ненчева Всички права запазени