Откраднах миг от тишината,
във шепи стоплих го с дъха си,
кафяво, златно, тихо, есенно -
със свойта обич те поръсих.
Под босите ми пръсти шепне
земята, вече отмаляла,
и чака твоите неми стъпки,
душата си със мойта сляла.
Очите ми те виждат в мрака
и топли капки се отронват,
а устните ми жадно чакат
пияни твоите да срещнат.
© Зл Павлова Всички права запазени
и топли капки се отронват,
а устните ми жадно чакат
пияни твоите да срещнат."
Браво!Красиво!