Какво е миг?
За някой нищо не е.
А за някой много е.
Миг.
За миг, на твореца идва му идея,
за миг той сбогува се със нея.
За миг ражда се живот
и пак за миг той отива си от нас.
За миг живеем и копнеем,
за миг едничък, за миг свещен,
за миг живота си ще дам ,
само и само да не е пропилян. :)
© Петьо Ценов Всички права запазени