в миг отронен равен на живот
бодлите ни растат навътре
и понеже се римува със Кивот
отколешната истина за утре,
приличаш на завършен идиот,
че трябва сам рода си да довършиш
а в костите натрупва се азот
и ставаш малко по-чуплив
и изборът не винаги е избор,
но измамно ти напомня, че си жив
Жени Иванова
© Jasmin Всички права запазени
....
Краси, това ти е репетицията преди изборите ли... но да знаеш, че ме зарадва с този предварителен вот