Миг за причастие
Дали времето спира за в миг
или е само едно стълкновение?
Проблясъци с надежди, мечти -
в необратимо постоянно движение.
Обзети от жажди, страсти, борби,
вървящи към рая и ада - отчасти,
сред хоризонти, мъгли и зори
търсим своят миг за причастие.
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Всички права запазени