29.07.2008 г., 14:28 ч.

Микрофон за първия 

  Поезия » Философска
595 0 7
Не,
няма микрофон за първия,
а само кръст,
венец от тръни,
няколко пирона за разкош,
Голгота,
гъба със оцет
и Смърт…
която да пребори,
но за другите –
Онези – ...
с микрофоните.

© Яким Дянков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??