16.01.2021 г., 12:04 ч.  

Мимолетна вечност 

  Поезия » Пейзажна, Източни форми
352 0 3

МИМОЛЕТНА ВЕЧНОСТ

 

Нощ.

Селце.

Над него

лунна вечност,

макар за кратко.

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??