3.09.2010 г., 23:06 ч.

Минали усмивки 

  Поезия » Друга
777 0 0

Не сме онез деца, които бяхме ний преди,
защото просто времето не чака, а лети.
И веселият смях го няма, останаха ни 
само бледите усмивки, запечатани 
от старо време по лицата, набраздени 
с бръчки.
За сълзи вече няма сила, да плачем 
за нашите несгоди - малки и големи,
а само свъсени, ужасни физиономии.

Ех, искам времето обратно, но само 
и единствено страхувам се, че ще
направя още много грешки и всичко
ще е... с единица по-различно.

© Елица Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??