Когато лягам си нощем,
умът ми отказва да спи.
Картини чертае пред мене,
картини за хубави дни.
Мечтая си да съм красива,
да имам буйни коси...
Мечтая си да съм активна и жива,
точно, както преди.
Хубавите неща, казват,
бавно стават, уви.
И колко трудно е да си търпелив
и да чакаш, нали?
Вяра имам и зная,
че всичко ще се нареди.
Тя, вярата, ми дава сили за красивите ми дни.
Само, ех, по-близо да бяха,
да мога да ги докосна с очи...
© Драгомира-мира Всички права запазени