Минус
Заобиколени сме от негативизъм
Хора отрицателно настроени
без дори и капка оптимизъм
някои просто така са си устроени
Те не знаят какво е уважение
Повечето са скептици
погледът им пълен с напрежение
Изявяват се и като яростни критици
Казват че критиката е нещо нормално
но в някои случаи е просто омраза
Абсурдна теза критикът ни показва
и щом стане трудно бързо се отказва
Мисли негативни
Изразени с думи агресивни
Я най-добре си стоите мирни
И за себе си пазете знанията „обширни”
02. 07. 2011г.
Важно е да можем да приемаме критика, но само когато има основание за нея.
В. Николов
© Веселин Всички права запазени
Пренастрой се!
Иначе съм съгласна за критиката,споделям мнението ти!
Поздрав!