Всеки ден се бориш да стигнеш до това, което искаш...
Не спираш пред нищо, дори и съдбата притискаш...
Не мислиш за почивки, щом си на път, нали?
Тогава вече не мислиш за пари и коли!!
Мислиш за едно - как да оцелееш...
Как мисията на сърцето си да успееш,
но за истинското щастие няма преки пътеки,
защото всеки ти пречи и иска да постига успехи!
Но нека да се върнем малко по-назад,
когато започваш пътя си и още си млад.
Още си нестабилен, но имаш опора,
родители, приятели - само твои хора.
Но дали ще се възползваш от този шанс?
Дали просто ще се молиш, изпаднал в транс?
Хайде, стига! Хвани се здраво и потегли.
В живота няма малки и големи, разбери!
Бори се, ако не можеш, оттегли се!
Тръгни по другия път, ако трябва за малко спри се!
Разсъждавай над това, което правиш, за да си цар,
защото долу в нищото оставаш поредния тъпанар.
Боклуците вече са много и те притискат,
а хейтърите - рапъри с фалшиви рими дисскат,
но и те настръхват, защото знаят, че са отрепки!
Цял живот пушат трева и лижат подметки!
На мен това не ми е хоби, просто защото е тъпо.
Да нареждаш, без да мислиш, ще ти излезе скъпо.
© Футболистката Всички права запазени