Колко пъти
за да намерим себе си -
губим се сред страхове,
болка, съмнения и
кръстопътища.
Правилата се губят,
огъват се.
И се разрушават...
Идеалът губи се в
реалност.
Раните тлеят и не зарастват.
След дълга битка
неприключила...
И как звучи като незрялост
истината -за другата
реалност!
09.12.2018