20.11.2007 г., 20:28 ч.

Много нежно... 

  Поезия » Любовна
1216 0 17

Нежно копнея...

Най-нежния стих да напиша,

най-нежно да любя и мразя,

най-нежните ласки със обич

за най-нежното тайнство да пазя!

Нежност от мене се лее...

И с нежност запълвам деня си.

Как нежно бленувам след време,

най-нежно да срещна смъртта си!

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??