навярно ще откажа
всички многоточия
от навика да предизвикват
многозначност
и може би
ще сложа върху паузата точка
щом лятото ме близне
(като вярно куче)
по изтръпналите длани
светът е млад
сред пролетната фаза
кокетно предизвиква
шарените дъждобрани
с които браня крепостта
“не мога”
докато с кръвта от придобитите си рани
сърце рисувам
…
нека с теб остане
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени