19.08.2008 г., 10:27 ч.

Мое противоречие 

  Поезия » Друга
728 0 5
Мое противоречие

Любов и болка. И омраза,
разцепени на три.
Раздират ме като зараза,
защото болката си ти.

И устрем. Обич и надежда -
объркани във три.
Към миналото не поглеждам,
защото обичта си ти.

Защото ти си днес. И утре.
И чак до края на света.
Дори да си ранен ужасно смъртно,
аз, зная, пак ще те спася.

И изгрев, залез. Отразени
във края златен на морето.
И смях, и сълзи. Разделени
във таен ъгъл на сърцето.

Щом ти си утро, аз съм вечер.
Ти мразиш тайно, аз обичам.
Ах, мое противоречие,
различностите се привличат!

17:55
16.Авг.08г.

© Люляк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??