16.12.2008 г., 20:34 ч.

Мое вдъхновение, ела... 

  Поезия » Друга
623 0 2

Мое вдъхновение, ела,

прегърни ме и заспи,

аз се чувствам толкова сама

и сърцето ми от теб гори.

 

Мое вдъхновение, ела,

целуни ме, остани,

имам да ти кажа толкова неща,

душата ми за теб кърви.

© Кристияна Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??