Моите рокли за Никога
Прилежно прибрани
са в гардероба
моите рокли за Никога.
Тази червената е за срещи,
онази с раетата е за кино,
пъстрата с точки за соарета,
с розите е за парти в градината.
Моите рокли с етикети,
моите рокли за Никъде.
2.04.2015 г.
© Jivka Koleva Всички права запазени