МОИТЕ СТИХОВЕ
Късчета от моята душа,
откъснати старателно и нежно,
пръснати из времето без ред,
безсмислени, несвързани, но стройни,
писани с несигурни ръце,
ненужни никому, освен на мене…
стиховете мои са това,
дори от мен самия неразбрани.
© Раммадан Л.К. Всички права запазени