Бих искала да върна времето...
Бих искала да върна всичко!
Да те срещна пак...
И пак да ме обичаш...
И пак да те обичам...
Да ми предложиш брак...
Да ти откажа...
Да плачеш с мъжки сълзи!..
Да се молиш!
И пак да ти откажа!
Сърцето ти разбито да оставя...
Не за друго,... а защото те обичам!
Защото вече зная, че ти не знаеш да обичаш...
Защото зная,... че със друга..ще си по-щастлив...
И може би със друг... ще бъда аз щастлива...
Живота ни ще бъде друг...
И може би,... пак ще се срещнем...
На някоя самотна гара...
Ще изпуснеш влака... А моят няма да пристигне...
Ще се сблъскаме в хотела... Искра ще пламне...
и в тази нощ... ще изгори... до дъно!
Ще си заминеш... Ще си замина...
И това ще е съдбовната ни среща...
Пътеките ни никога отново... не ще се срещнат...
Ще си щастлив... Ще съм щастлива...
Може би...
Valentina N.V. ( Valentina Mitova)
21/11/2020
© Valentina Mitova Всички права запазени
Щураче,...Не бих искала никога да се върна назад...Не и с този човек!