Благодаря ти,
Господи, че съм жива!
Благодаря ти,
че съм дарена със силата
да променя реалността.
Благодаря ти
за възможността
да поправя грешките си.
И отнова да греша.
Благодаря ти,
че всяка сутрин мога
да видя как слънцето
се оглежда в сините очи на деня.
Благодаря
за всяка усмивка и
за всяка сълза.
И за дъгата след това.
Благодаря за този дар - живот,
изпълнен с толкова любов!
© Силвия Йорданова Всички права запазени