3.03.2012 г., 10:57 ч.

Молитва 

  Поезия » Друга
505 0 2

Мили Боже, моля ти се от Душа:

освободи ме от всичко, що в мен е фалшиво и лъжа!

Свободата търся, търся реалността,

а заблуди идват, сякаш за изпит,

каква е силата на Духа!

 

 

Моля те установи в мен Радостта от Чистотата и Реалността!

Помогни ми само за това и щастлива съм така! 

 

 

 

© Вера Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Истинна е защото е от Духа в мен, той винаги казва истината и от какво се нуждае-свободата си !
  • Истинна молитва!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??