Дай ми, Боже, светла мъдрост
на врага си да простя.
В мир със себе си да бъда
и живея в красота.
Да посрещам със усмивка
трудностите на деня.
С чиста съвест да заспивам
и доброто да ценя.
Да обичам безрезервно,
да се радвам на мига.
И след себе си - нетленна -
да оставя аз следа...
© Вилдан Сефер Всички права запазени
Прекланям се пред теб !