Животът тече
кап-кап.
Изтичат
бързо годините
от банката на живота
на бавни
и сигурни капки - истини.
Господи,
моля те
за още малко капчици
поне ,
а защо не и повече
от банката на вярата.
Влей ги!
Ти можеш!
Тя може,
защото е силна,
защото е твоя
огледална капчица
и носи добра душа...
Кап-кап...
© Веселка Стойнева Всички права запазени
Тя може,
защото е силна,
защото е твоя
огледална капчица
и носи добра душа...