16.12.2009 г., 16:34 ч.

Момчето 

  Поезия » Друга
685 0 3

Момчето

 

Едно момче в живота има,

което винаги допълва липсващата половина.

Едно момче с очи по-бистри от сълза,

с поглед тъй дълбок и сияещ като роса.

Едно момче тъй нежно и необозримо.

Едно момче, за което сърцето казва, че е любимо.

Едно момче със тез очи прекрасни,

погледне ли те, и ти става ясно.

Едно момче, единствено, незабравимо.

Едно момче те кара да мечтаеш,
да искаш с него да витаеш.

Из росните треви покрай реката

или привечер из гората,

а вечер тихо да разказва истории приятни,

тъй времето да мине.

Разказ за мечта или реалност, всеки сам да си реши.

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И от мен много успехи и развитие ти пожелавам.
    Хареса ми стила...
  • Благодаря!
  • Много хубаво! Продължавай да се развиваш!
    Много красиво написано ^^ Радвам се, че те има!
Предложения
: ??:??