7.01.2014 г., 10:26 ч.

Моментно 

  Поезия » Друга
744 0 11

 

 

 

          Мъгла ... всъде ...

          и във душите ...!

          Питам се, къде

          светлината скита ...?

          И търся - звездите

                         във очите ... 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??