Монолог на "Наблюдателя"
По всичко личи, че онова,
което си е проличало досега
не е било всичко...
Кирил Ганчев- Кирето
подробности с човешки имена
обвързани с победи или с грешки
аз нямам абсолютно никаква вина
за тайнството на вашите болежки
изпращах ви в минорните си нощи
да доминирате в изчезващата младост
завръщах ви и исках от мажора още
отдавна зная как не бива да се губи радост
каденцата на скитащия ви живот
все някога наистина ще ви излъже
че вечен е давидовия тетрахорд
колцина с обещанията му ще се обвържат
броите паузите темперирате смеха
преследвате динамиката на експеримента
и щом изгубите войната със страха
виновен се оказва както винаги момента
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени
Поздрави!