Родена съм в Кичук Париж,
на улица Тухларска,
последна къща от кирпич,
отпред с каручка малка.
Била съм осмото дете
на майка ми Стоянка,
избяга с Господин Бомбе -
културен, със запалка.
Израснах после във приют,
научих се да прося
и любовта ми бе до тук -
дано да го износя!
Дойде в родилното мъжът,
който го направи,
казà, че черен бил синът
и хич не му се нрави.
А той бетер бе от кюмюр,
на бял сега са прави,
че го обичах във натюр,
'ма бързо го забрави.
Ще си намеря рус баща,
за следващо Хасане,
да бъде Дързост Красота
във Ром Ти Ви Канале.
© Ивон Всички права запазени