Питате защо се руши държавата бедна?
Липсата на устои и морал е причината.
Как народът ни това така и не прогледна -
много хора без морал на власт са в родината!
Ние може да сме много по-добре,
ако данъците у нас не се укриват,
ако корупцията със мерки се спре,
ако бедните човешки се третират!
Затова тя и сега си е на такова дередже!
Постъпват лошо мнозина, що ни управляват.
Помните ли на Бойко пълното чекмедже?
Просто хората на лоши примери подражават!
© Георги Всички права запазени