Ревящо, стогласо море!
Вълните се гонят със тътен
и никой не може да спре
стихията - вятър разпътен.
Чадърите плажни платна са
на яхти, към мачтите свити,
а пристанът жално огласят
сирени и дълго се скитат.
През облаци слънце наднича,
в окото на бурята гледа -
морето със пяна се кичи
за танца на свойта победа!
© Иван Христов Всички права запазени
C Djein_Ear (Евгения Тодорова)
АДМИРАЦИИ!!!