28.11.2019 г., 12:03 ч.

Море и есен...И сън... 

  Поезия » Пейзажна
461 9 8

Вятър в пясъка рисува,
спомен - лято загоряло,
прилив хладен бряг целува,
есен - песен без начало.

Само краят й пристъпва,
под самотни, сиви дюни.
Мокра чайка с вик потръпва,
в своя сън. Прегръща юни.

И разтваря се морето,
хоризонта да прегърне.
Фарът, с лято във сърцето,

шепне: Юни ще с върне...

 

-----------------------------------------

Благодаря, Пепи, за лимончето...Или кутрето. :)

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??