17.08.2024 г., 17:33 ч.

Морето и Любовта 

  Поезия » Любовна, Философска
116 1 1

                         Морето и Любовта 

 

 

 

Ти мое море си като Любовта

идвам при теб винаги с усмивка.

Заедно сме, за кратко си отивам с тъга

и все ми липсваш, вълна след вълна.

 

Но аз при теб все ще се завръщам,

ще те галя, милвам и ще те прегръщам.

Ще бъдем заедно отново както преди,

в тъмните топли нощи и жарките дни.

 

Когато си тръгнах ти море остана в мен

и мисля си за теб аз всеки божи ден.

Ти ми даваш много, спокойствие и тишина,

за да чуя отговорите ти в моята душа.

 

А правилният отговор това е Любовта,

нося я в себе си и сега застанал на брега.

Истинска любов между море, мъж и жена

прегърнати заедно вървим по лунната пътека.

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??