Морски бриз
Нежен бриз, синьо море
и полет на чайки в небе.
Солени пръски, бурни вълни
с този поглед покоряваш мечти.
Пясъчен бряг, морска шир
изпълва тя със спокойствие, мир.
Божи дар, необятна красота
за миг тя спира ти дъха.
Ивелина Стойова
© Ивелина Стойова Всички права запазени