Моя милост
Животът няма да ме прекърши
и на сцената ще бъда победител.
Все някога лошото ще свърши,
Всевишният горе е моят пазител.
И враговете, които толкова ме мразят,
нека знаят, че мисля дълго да живея.
Те ще продължат нищожно да лазят,
а аз високо над злото ще грея.
И не смятам да се хвърлям в борби,
не хабя време и сили за жалки мушички.
Не се бъркам в чужди съдби,
защото аз не съм като всички.
24.08.2023 г.
гр. Ракитово
20:20 ч.
© Айлин Мустафа Еврен Всички права запазени